top of page
  • Foto van schrijverkimlinssen

Trotse uitvliegers en geen legenestsyndroom

Bijgewerkt op: 9 nov. 2022


WareWoordenWereld, het creatieve bureau dat ik heb opgezet -- maar dat inmiddels is uitgegroeid tot een waar schrijverscollectief -- is niet meer de plek voor (alleen) mijn schrijfwerk. Toen ik ooit begon met mijn eenmanszaak als redacteur en manuscriptbeoordelaar, was WWW ook mijn platform voor eigen werk.

Maar nu steeds meer schrijvers het collectief weten te vinden en daar deel van uitmaken, is het niet meer dan terecht dat álle schrijvers daar af en toe op het podium mogen klimmen.


Mijn schrijfwerk groeit en bloeit ondertussen. Er zijn allerlei spannende ontwikkelingen achter de schermen waar ik helaas nu nog weinig over mee kan delen. Maar des te meer reden om mijn verhalen en het nieuws over mijn boeken hun eigen spotlight te geven. Vandaar dat deze auteurspagina nu in het leven geroepen is. Een fijne plek voor trouwe fans maar ook mensen die mijn werk nog willen ontdekken. Mijn schrijfsels hadden al hun eigen ruimte op Instagram, maar nu ook hier. Het zijn mijn kindjes die trots uitvliegen, zonder dat ik hoef te lijden aan het legenestsyndroom. Veel leesplezier!


Ps Op de hoogte blijven over die niet één, niet twee, maar drie boeken die binnenkort uitkomen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

40 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page